måndag 15 februari 2010
Olivias pasta
Garneringsansvarig: HASSE
När vi svenskar lagar pasta så ska vi komma ihåg att vi inte är italienare. Det blir aldrig lika gott.
Till ca 4 vuxna
600 gr pasta Koka som man kokar pasta.
1 burk tonfisk
1 burk passerade tomater Ta en dyr burk. (Olivia har en maskin som hon gör hemmagjorda passerade i)
ngr vitlöksklyftor
1 gul lök
en gnutta olja
salt, peppar
Värm upp oljan.
Lägg i hela vitlöksklyftor och fräs en stund. Plocka upp dem.
Häll i tomat och tonfisk.
Lägg i en hel lök som får koka med. Plocka upp den.
Salta och peppra efter smak.
Små koka ca 15 minuter.
Klart.
(Bild kommer men jag sitter vid fel dator)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hur funkade den här pastan på din icke-fiskätande sambo?
SvaraRaderaJag tycker det låter jättegott!
Kram Ingmarie
Jorå men tonfisk äter han faktiskt.
SvaraRaderaEn skvätt tabasco och lite tomatketchup så blev det en 9:a /H
SvaraRadera