Garneringsansvarig: HASSE
När vi svenskar lagar pasta så ska vi komma ihåg att vi inte är italienare. Det blir aldrig lika gott.
Till ca 4 vuxna
600 gr pasta Koka som man kokar pasta.
1 burk tonfisk
1 burk passerade tomater Ta en dyr burk. (Olivia har en maskin som hon gör hemmagjorda passerade i)
ngr vitlöksklyftor
1 gul lök
en gnutta olja
salt, peppar
Värm upp oljan.
Lägg i hela vitlöksklyftor och fräs en stund. Plocka upp dem.
Häll i tomat och tonfisk.
Lägg i en hel lök som får koka med. Plocka upp den.
Salta och peppra efter smak.
Små koka ca 15 minuter.
Klart.
(Bild kommer men jag sitter vid fel dator)
Hur funkade den här pastan på din icke-fiskätande sambo?
SvaraRaderaJag tycker det låter jättegott!
Kram Ingmarie
Jorå men tonfisk äter han faktiskt.
SvaraRaderaEn skvätt tabasco och lite tomatketchup så blev det en 9:a /H
SvaraRadera