lördag 6 februari 2010

Kinesisk köttfärsröra i bröd


Ledsen för kass bild men vi var så hungriga så vi orkade inte ta ngn egen bild så jag snodde icas.


För ca 4 pers
1 gul lök
300 gr vitkål
100 gr färska champinjoner (Anna du kan ju skippa dem)
300 gr köttfärs
1 köttbuljong
1 tsk kinesisk soja
50 gr solrosskott

Strimla löken och kålen.
Bryn tillsammans i smör el olja.
Kvarta champinjonerna. Bryn.
Häll allt i en bunke i väntan.
Bryn köttfärsen. Smula i buljongen.
Häll i kålen i köttfärsen. Rör ihop.Ringla lite soja. Rör ihop.
Lägg upp i bröd.
Toppa med solrosskott och creme fraice med sweet chili.

Tillbehör creme fraice och Sweet chili sås
Ngn form av bröd att ha röran i.
Pita bröd tycker vi är äckliga och torra så vi tar fajitas bröd. Jag kan tänka mig att det kan vara okej på rostad fralla också.

1 kommentar:

  1. Ap-gott kan jag lova, men magen blir lite si och så =)

    SvaraRadera