måndag 15 februari 2010

Olivias pasta


Garneringsansvarig: HASSE
När vi svenskar lagar pasta så ska vi komma ihåg att vi inte är italienare. Det blir aldrig lika gott.

Till ca 4 vuxna

600 gr pasta Koka som man kokar pasta.

1 burk tonfisk
1 burk passerade tomater Ta en dyr burk. (Olivia har en maskin som hon gör hemmagjorda passerade i)
ngr vitlöksklyftor
1 gul lök
en gnutta olja
salt, peppar

Värm upp oljan.
Lägg i hela vitlöksklyftor och fräs en stund. Plocka upp dem.
Häll i tomat och tonfisk.
Lägg i en hel lök som får koka med. Plocka upp den.
Salta och peppra efter smak.
Små koka ca 15 minuter.
Klart.

(Bild kommer men jag sitter vid fel dator)

3 kommentarer:

  1. Hur funkade den här pastan på din icke-fiskätande sambo?
    Jag tycker det låter jättegott!
    Kram Ingmarie

    SvaraRadera
  2. Jorå men tonfisk äter han faktiskt.

    SvaraRadera
  3. En skvätt tabasco och lite tomatketchup så blev det en 9:a /H

    SvaraRadera